huisgemaakte maaltijden van Yivat uit Lopik | Chefmate
Afhalen

Over chef

Geverifieerde informatie

  • Email
  • Telefoonnummer
  • Adres bezocht
Hou jij van de smaken uit 1001 nachten en eet je graag gezond? Bestel dan een van mijn gerechten

verrassingsmaaltijd

..

verrassingsmaaltijd
Bereid door Yivat
Wil je iets bijzonders?
Wil je iets bijzonders?
€ 6,00
Vanille cheesecake
Bereid door Yivat
**1 taart van ±12 punten** Feestje? Daar hoort taart bij! Bestel deze gezonde(re) vanille cheesecake met een heerlijke crunchy bodem met o.a. chocola en pinda. Een hemelse combinatie met de romige vanille topping. Deze taart bevat geen onnodige, ongezonde ingrediënten. Bestel hem nu!
€ 25,20
Gevulde aubergine
Bereid door Yivat
** Portie voor 1 persoon vant 2 halve gevulde aubergines** Heerlijke vegetarische gevulde aubergines met smaken uit de Midden-Oosterse keuken. In dit gerecht hebben groenten de hoofdrol, het is gezond, koolhydraatarm en vegetarisch.
€ 9,00
Falafel met harissadip
Bereid door Yivat
**±20 falafels** Je kunt hier met 3 tot 4 personen van eten. Zin in een gezond alternatief voor de snackbar? Bestel dan falafel! Hartstikke gezond en minstens zo lekker! Deze falafelballetjes zijn glutenvrij en vegetarisch. Ik maak er graag een dip bij met harissa en yoghurt. Ben je vegan of liever een ander sausje? Laat het weten dan maak ik een andere dip voor je.
€ 19,20
Borrel dip met aubergine - baba ganoush
Bereid door Yivat
** 1 portie baba ganoush van ±300 gram.** Heerlijk voor op brood of bij de borrel deze dip met aubergine in de hoofdrol. Baba ganoush, zoals deze spread in het Midden-Oosten wordt genoemd, is super gezond, glutenvrij en volledig vegan. Bestel het nu voor bij de borrel of om je brood mee te beleggen. Deze baba ganoush wordt gegarneerd met zongedroogde tomaat en amandel. Mocht je een andere topping willen, laat het weten!
€ 7,20
Pittige pompoen met quinoa
Bereid door Yivat
**Voor 4 tot 5 personen.** Een heerlijke gezonde maaltijd is deze pittige pompoen met quinoa. Dit gerecht is zeer gezond, glutenvrij en helemaal vegan, maar vooral heel erg lekker! Wil je meer of minder? Laat het me weten dan pas ik het aan. Het gerecht wordt gegarneerd met limoen en geschaafde amandel. Liever geen noten? Laat het weten dan laat ik de amandel weg.
€ 19,20
3 soorten hemelse humus
Bereid door Yivat
**3 bakjes met 3 verschillende smaken hummus van ca. 200 gram per stuk** Heerlijk voor bij de borrel: 3 smaken humus. Vegetarisch, vegan en super gezond! Heerlijk om groenten in te dippen of als spread op broad en toast. De smaken zijn als volgt: traditionele hummus, hummus met biet en mierik en spicy paprika hummus
€ 10,80

Over chef

Graag kook ik gezonde, pure gerechten voor jou! Al mijn gerechten bevatten pure en eerlijke ingrediënten: clean eating. Als het gaat om zuivel gebruik ik altijd biologische, diervriendelijke producten. Veel van mijn gerechten en hapjes komen uit de Midden-Oosterse keuken. Dus hou je net zo van de smaken uit 1001 nachten? Bestel dan een van mijn gerechten op Chefmate!

Geverifieerde informatie

  • Email
  • Telefoonnummer
  • Adres bezocht

Inloggen / Inschrijven

Bestel je favoriete maaltijden bij Chefmate sneller en gemakkelijker

Wachtwoord herstellen

Je kunt jouw wachtwoord opnieuw instellen door jouw e-mailadres op te geven

Wachtwoord wijzigen

Inschrijven

Kies het type van uw account en vul de vereiste velden in

Winkelwagentje

LETOP! Je kunt maaltijden bestellen bij slechts één chef per bestelling

Je kunt een bestelling plaatsen bij een andere chef nadat je de huidige bestelling hebt voltooid.
Jouw gegevens zijn opgeslagen.
Je bent een stap dichterbij!
Dit is het juiste moment om mensen je heerlijke maaltijden aan te bieden
Als je nog niet klaar bent om maaltijden toe te voegen, doe het dan later op Menu bij jouw account