Micheleskeuken | Alkmaar | Chefmate

Micheleskeuken

pic pic pic pic
km van jou vandaan
Indonesische rijsttafel

Bereid door Micheleskeuken

*middelmatige eters 2 personen*Deze kleine rijsttafel uit Indonesië bestaat uit de volgende gerechten:rijst, Kerrie Djawa of Rendang (r ...

€15.00
Aanvragen

Mijn motto: Simpel maar een smakelijke keuken voor iedereen!

Micheleskeuken
Over mijzelf

Mijn naam is Michèle, ik ben in 1974 geadopteerd uit India. Ik houd van vele gerechten uit verschillende landen en mijn passie is dan ook koken! Ik hoop jullie te kunnen inspireren met mijn kookkunsten en dat jullie veel plezier gaan beleven aan mijn gerechten.

Alleen afhalen beschikbaar
4 recensies
 • pic

  Dit is zó lekker, dit kan ik iedere dag wel eten. De smaken van het vlees, de groenten en het eiergerecht zijn heel verschillend en passen perfect bij elkaar.

 • pic
  Koomen Peter about Indonesische rijsttafel

  Hoi Michele, Het gerecht was heerlijk op smaak en ruim voldoende. Wij gaan zeker vaker gebruik maken van jou diensten. Ook de verpakking was goed want het was nog goed warm toen ik thuis kwam. Echt een aanrader dit gerecht, gauw eens wat anders van je proeven.

 • pic
  Gideon de about Indonesische rijsttafel

  Hi Michele, Ik heb echt heerlijk genoten van jouw Indonesische rijsttafel! Een echte aanrader voor iedereen in Alkmaar.

 • pic
  Cassandra about Indonesische rijsttafel

  De rijsttafel was super lekker! We hebben er zaterdag van genoten. Het eten is van zeer goede kwaliteit. De gerechten zijn vers gekruid een bijzonder smaakvol. Het is ook mooi verpakt en er is ruim voldoende voor 1 pers en precies goed voor twee personen voor kleine eters. Deze rijstafel houden we erin!!

Neem gerust contact met ons op voor vragen, opmerkingen, suggesties, etc. Wij zullen je zo snel mogelijk van een reactie voorzien.

Recensie