Chefmate chef worden? Start now | Chefmate Blog

Chefmate chef worden? Start now

Bereid door Anna Boss
Feb 14, 2018

Chefmate chef worden? Start now

Wordt jij ook gelukkig als je je weer mag uitsloven in de keuken? Maak jij de lekkerste vlees- of visgerechten klaar of kook je juist vegetarisch? Ga je er graag op uit om de mooiste producten te ontdekken en wordt je regelmatig geïnspireerd om nieuwe gerechten op tafel te zetten? Staat jouw keuken altijd standby en kook jij graag voor anderen? Dan is Chefmate er voor jou! Wordt hobbychef bij Chefmate en deel jouw unieke huisgemaakte gerechten met anderen, waar twijfel je nog aan?

Hobbychef worden bij Chefmate is geheel gratis en vrijblijvend. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je aan een jaarlijks contract vast zal komen te zitten of dat je de kleine lettertjes goed moet lezen. Registreren ging nog nooit zo makkelijk en wij zijn er om jou goed te begeleiden als beginnende hobbychef. Lees hieronder in 3 stappen hoe je nieuwe avontuur als hobbychef zal beginnen, wij kunnen in ieder geval niet wachten om je te ontmoeten!

Stap 1:
Je kan je gemakkelijk inschrijven via ons aanmeldformulier op chefmate.nl. Na het invullen van het formulier, waar je ons onder andere verteld wie je bent en wat je specialiteiten zijn, zullen wij binnen twee werkdagen contact opnemen voor een persoonlijke afspraak.

Stap 2:
Tijdens de persoonlijke afspraak gaan we meteen goed van start! Chefmate komt bij je langs voor onder andere een keuken controle en fotografie. Er zullen foto’s gemaakt worden voor op je profiel. Foto’s van je gerechten en een foto van jou! Nieuwsgierig hoe dat eruit gaat zien? Check dan even onze instagram page chefmate.nl

Stap 3:
Je krijgt van ons een welkomst pakket opgestuurd met het juiste verpakkingsmateriaal. Zo kan je direct aan de slag!

Is het dan echt zo makkelijk? Yes, binnen no-time kan jij aan de slag! Daarnaast bepaal jij zelf wanneer en hoeveel je wil koken. Last but not least: marketing! Verkoop jouw maaltijd(en) bij vrienden, familie, kennissen, buren, op de sportclub, bij je favoriete winkel, kortom let everybody know. Mond-tot-mond reclame is tenslotte je beste vriend. Daarnaast leven we in een wereld van social media dus deel je Chefmate profiel op whatsapp, facebook, instagram en overige social media. Uiteraard zullen wij jou als nieuwe chef ook promoten en creëer je vanzelf een prettig klantenbestand.

Chefmate chef worden is écht makkelijker dan je dacht, niet waar? Wij ontvangen je met open armen en zijn benieuwd naar je specialties. Geef je op en hopelijk mogen wij (en anderen in jouw omgeving) binnenkort van jouw huisgemaakte gerechten genieten.
Nieuwe chef aan boord
Karen Bergs
Gepassioneerd kok en bakker, met een voorkeur voor veel groenten, kruiden en specerijen. Lessen gevolgd aan Le Cordon Bleu kook instituut in Parijs en gedegen horeca achtergrond. Houdt naast koken erg veel van bakken en maakt de lekkerste cupcakes en gelegendheidstaarten. Voor meer info zie www.karen-bakt.nl.
Bestel heerlijke huisgemaakte gerechten bij jouw in de buurt!
Word een chef bij Chefmate, helemaal gratis!

Inloggen / Inschrijven

Bestel je favoriete maaltijden bij Chefmate sneller en gemakkelijker

Wachtwoord herstellen

Je kunt jouw wachtwoord opnieuw instellen door jouw e-mailadres op te geven

Wachtwoord wijzigen

Inschrijven

Kies het type van uw account en vul de vereiste velden in

Winkelwagentje

LETOP! Je kunt maaltijden bestellen bij slechts één chef per bestelling

Je kunt een bestelling plaatsen bij een andere chef nadat je de huidige bestelling hebt voltooid.
Jouw gegevens zijn opgeslagen.
Je bent een stap dichterbij!
Dit is het juiste moment om mensen je heerlijke maaltijden aan te bieden
Als je nog niet klaar bent om maaltijden toe te voegen, doe het dan later op Menu bij jouw account