Hoe bestel ik bij Chefmate? | Chefmate Blog

Hoe bestel ik bij Chefmate?

Bereid door Anna Boss
Feb 14, 2018

Hoe bestel ik bij Chefmate?

It’s a piece of cake. Volg de onderstaande punten en je hebt binnen no-time de lekkerste gerechten besteld. Eet smakelijk!

Vind jouw unieke maaltijd en bekijk het ruime aanbod van onze huisgemaakte maaltijden! Ga naar www.chefmate.nl en geef onze website toestemming om je huidige locatie te mogen gebruiken. Zo kunnen wij de beste chefs zoeken bij jou in de buurt! We hebben een divers assortiment aan chefs dus laat je verrassen en kies wat jou het meest aanspreekt!

Stap 1
Bestel online jouw favoriete maaltijd: direct of doe een aanvraag bij een door jou uitgekozen hobbychef. Heb je trek gekregen en een gerecht gevonden wat je echt uit moet proberen? Wacht niet langer en bestel! Afrekenen? Doen we lekker makkelijk online bijvoorbeeld via Ideal, Creditcard, Paypal of Bitcoin.

Stap 2
Pik je bestelling op bij de afgesproken locatie of als je in Amsterdam woont kun je het laten bezorgen. Na het betalen krijgt de chef een melding dat er gekookt mag worden! Heeft de chef jouw gerecht gemaakt en staat het klaar op opgehaald te worden? Dan krijg je een melding om je gerecht af te halen.

Stap 3
Tot slot staat je nog maar één ding te doen: ETEN! Geniet van je huisgemaakte gerecht en proef de liefde en aandacht die elke Chefmate chef in zijn gerecht stopt. Genoten van je huisgemaakte maaltijd en met een koffietje of kop thee op de bank nog aan het nagenieten? Dan kan je de hobbychef beoordelen door middel van een openbare review op de website.
Nieuwe chef aan boord
Karen Bergs
Gepassioneerd kok en bakker, met een voorkeur voor veel groenten, kruiden en specerijen. Lessen gevolgd aan Le Cordon Bleu kook instituut in Parijs en gedegen horeca achtergrond. Houdt naast koken erg veel van bakken en maakt de lekkerste cupcakes en gelegendheidstaarten. Voor meer info zie www.karen-bakt.nl.
Bestel heerlijke huisgemaakte gerechten bij jouw in de buurt!
Word een chef bij Chefmate, helemaal gratis!

Inloggen / Inschrijven

Bestel je favoriete maaltijden bij Chefmate sneller en gemakkelijker

Wachtwoord herstellen

Je kunt jouw wachtwoord opnieuw instellen door jouw e-mailadres op te geven

Wachtwoord wijzigen

Inschrijven

Kies het type van uw account en vul de vereiste velden in

Winkelwagentje

LETOP! Je kunt maaltijden bestellen bij slechts één chef per bestelling

Je kunt een bestelling plaatsen bij een andere chef nadat je de huidige bestelling hebt voltooid.
Jouw gegevens zijn opgeslagen.
Je bent een stap dichterbij!
Dit is het juiste moment om mensen je heerlijke maaltijden aan te bieden
Als je nog niet klaar bent om maaltijden toe te voegen, doe het dan later op Menu bij jouw account